Faina integrala de orez fara gluten ECO 400 GR

16,59 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24 h -48 h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 2291 Ai nevoie de ajutor? 0733773227
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Făina de orez este consumată zilnic în țările asiatice, iar acum este un produs tot mai apreciat și la noi în țară, pentru că reprezintă o alternativă mai sănătoasă la făina din grâu. Există multe sortimente de făină de orez, dar toate au câteva beneficii care te vor convinge să începi și tu să folosești acest produs minunat de origine asiatică.

Făina de orez este produsă din boabe de orez obișnuite. Poți găsi pe piață atât făină din orez alb, cât și din orez brun, iar sortimentele diferă și în funcție de calitatea bobului de orez folosit.

Se știe deja că dieta asiatică se numără printre cele mai sănătoase din lume, chit că vorbim despre cea japoneză, coreeană sau indiană. Deși noi ne ferim destul de mult de orez, din cauză că ar putea să ne îngrașe, el înlocuiește pâinea în țările asiatice și este mult mai sățios, ceea ce înseamnă că reduce, de fapt, consumul de alimente pe parcursul zilei și taie apetitul în timpul mesei, fiind o garnitură ideală.
Nu conține gluten: glutenul este o proteină care se găsește în cereale, precum grâul sau secara, și este problematic pentru persoanele care au intoleranță la gluten și care pot avea reacții digestive foarte neplăcute în urma ingerării acestei proteine. Faptul că făina de orez nu conține gluten înseamnă că ea poate fi consumată chiar și de cei care suferă de boala celiacă și vestea bună este că poate înlocui făina obișnuită în orice preparat.
Conține proteine: orezul este o bună sursă de proteine, iar cel brun este bogat în complexul de vitamine B. Principala diferență între orezul alb si cel bun este măsura în care bobul este procesat - în cazul orezului brun, acesta este mult mai puțin procesat, fiind mai bogat în fibre, vitamine și nutrienți, precum calciu si zinc.
Este bogată în fibre: fibrele sunt o parte importantă a alimentației, însă, din păcate, foarte puțini oameni consumă doza zilnică recomandată pentru o digestie sănătoasă. Făina de orez conține fibre insolubile, care stimulează metabolismul, grăbesc digestia și contribuie la scăderea colesterolului. Mai mult, consumul fibrelor poate să faciliteze procesul de slăbire, deci înlocuirea făinii obișnuite cu cea de orez poate să fie benefică și pentru siluetă.
 

  • Este bogată în antioxidanți: în special făina de orez brun are în componență antioxidanți, care luptă cu radicalii liberi în organism și previn îmbătrânirea prematură și boli precum cancerul;
     
  • Este benefică pentru glicemie: dacă începi să folosești făină de orez, este bine să știi că aceasta conține carbohidrați complecși, care contribuie la stabilizarea glicemiei, fiind în special benefică pentru persoanele care au risc crescut de a face diabet. Studiile arată că numai o porție de orez brun pe zi poate să scadă riscul de a face diabet cu până la 60%.

Scrie un review


Suport clienti Ne puteti suna pentru detalii privind livrarea comenzii sau specificatiile produselor la 0733773227. Programul in care va putem raspunde este: de luni pana vineri: 06.00 - 18.00 Sambata : 06.00 - 14.00

0733773227 livrari@teamfresh.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!