Durata de livrare: 24 h -48 h
Ciupercile "Champignon'' au numeroase beneficii
Ciupercile ''Champignon'' (Agaricus bisporus), unele dintre cele mai cunoscute ciuperci comestibile, aduc prin consumul lor semnificative beneficii sănătății. Cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania au descoperit că doar câteva ciuperci au de 12 ori mai multă cantitate de L-Ergothioneine (un puternic antioxidant), decât germenii de grâu și de patru ori mai mult decât ficatul de pui. În consecință, au capacitatea de a întări sistemul imunitar. L-Ergothioneine are efect asupra substanțelor instabile, care atacă permanent și vătămează membranele celulelor, cunoscute ca radicali liberi.
Ciupercile previn anxietatea si oboseala, reducand senzatia de epuizare datorita continutului de zinc si vitamine B. Sa descoperim impreuna si alte beneficii ale ciupercilor.
Vitamina D fixeaza calciul in sistemul osos, previne osteoporoza, anumite tipuri de cancer, diabetul zaharat, bolile inflamatorii intestinale si tulburarile cardiovasculare. Persoanele vegetariene, cele care prezinta un deficit de vitamina D, ar trebui sa consume in mod regulat ciuperci.
Vitaminele din grupul de B-uri sunt implicate in cresterea si dezvoltarea celulelor, in modul de functionare a creierului, a sistemului imunitar si in ceea ce priveste gestionarea energiei. De asemenea, ajuta la metabolizarea grasimilor si proteinelor. Vitamina B2 (riboflavina) este benefica pentru piele deoarece imbunatateste calitatea tesutului, iar vitamina B8 intareste firul de par si ii confera stralucire.
Suport clienti Ne puteti suna pentru detalii privind livrarea comenzii sau specificatiile produselor la 0733773227. Programul in care va putem raspunde este: de luni pana vineri: 06.00 - 18.00 Sambata : 06.00 - 14.00
0733773227 livrari@teamfresh.roComparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!