CIUPERCI CHAMPIGNON

Polonia
11,99 Lei
Pretul afisat este pe kg.
In stoc

Durata de livrare: 24 h -48 h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 44 Ai nevoie de ajutor? 0733773227
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ciupercile sunt alimente foarte căutate de vegetarieni, de cei care țin cure de slăbire și de un număr mare de consumatori în perioadele de post, având avantajul că pot fi găsite în orice perioadă a anului.
Ciupercile sunt importante surse de fibre, vitamine și minerale conținând vitamina B1, riboflavina (B2), niacin (B3), piridoxina (B6) și folacin (acid folic); minerale esențiale, între acestea numărându-se potasiu, magneziu, sodiu, cupru, fier și fosfor. 
Dar cel mai semnificativ este seleniul, care nu se găsește în prea multe fructe sau legume. Ciupercile sunt bogate și în antioxidanți. Cu un conținut de peste 80% apă și bogate în fibre, adăugarea ciupercilor la mesele zilnice oferă sațietate fără un aport caloric crescut.

Ciupercile "Champignon'' au numeroase beneficii

Ciupercile ''Champignon'' (Agaricus bisporus), unele dintre cele mai cunoscute ciuperci comestibile, aduc prin consumul lor semnificative beneficii sănătății. Cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania au descoperit că doar câteva ciuperci au de 12 ori mai multă cantitate de L-Ergothioneine (un puternic antioxidant), decât germenii de grâu și de patru ori mai mult decât ficatul de pui. În consecință, au capacitatea de a întări sistemul imunitar. L-Ergothioneine are efect asupra substanțelor instabile, care atacă permanent și vătămează membranele celulelor, cunoscute ca radicali liberi.
Ciupercile previn anxietatea si oboseala, reducand senzatia de epuizare datorita continutului de zinc si vitamine B. Sa descoperim impreuna si alte beneficii ale ciupercilor.
 

Singura leguma bogata in vitamina D

Vitamina D fixeaza calciul in sistemul osos, previne osteoporoza, anumite tipuri de cancer, diabetul zaharat, bolile inflamatorii intestinale si tulburarile cardiovasculare. Persoanele vegetariene, cele care prezinta un deficit de vitamina D, ar trebui sa consume in mod regulat ciuperci.
 

Ciupercile, bogate in vitaminele B

Vitaminele din grupul de B-uri sunt implicate in cresterea si dezvoltarea celulelor, in modul de functionare a creierului, a sistemului imunitar si in ceea ce priveste gestionarea energiei. De asemenea, ajuta la metabolizarea grasimilor si proteinelor. Vitamina B2 (riboflavina) este benefica pentru piele deoarece imbunatateste calitatea tesutului, iar vitamina B8 intareste firul de par si ii confera stralucire.

Scrie un review


Suport clienti Ne puteti suna pentru detalii privind livrarea comenzii sau specificatiile produselor la 0733773227. Programul in care va putem raspunde este: de luni pana vineri: 06.00 - 18.00 Sambata : 06.00 - 14.00

0733773227 livrari@teamfresh.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!