Durata de livrare: 24 h -48 h
Fibrele, potasiul, vitamina C şi colina din compoziţia portocalelor sunt substanţe care contribuie la menţinerea stării generale de sănătate, dar în special a sănătăţii inimii. Potrivit unei cercetări de mare amploare, subiecţii care au consumat peste 4000 mg de potasiu zilnic au prezentat un risc cu 50% mai redus de a face boli de inimă. Totodată, aportul considerabil de potasiu previne pierderea masei musculare, atacul cerebral, menţine sănătatea oaselor şi reduce riscul de formare a pietrelor la rinichi.
Conţinutul crescut de vitamina C din portocale protejează pielea de efectul nociv al razelor soarelui şi al poluării, previne apariţia ridurilor şi îmbunătăţeşte textura pielii. Acest antioxidant joacă un rol esenţial în formarea colagenului, cel care asigură elasticitate pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul de colagen din ţesuturi scade, motiv pentru care pielea se usucă şi apar ridurile. Din acest motiv, este important să mănânci zilnic o portocală, bogată în acid citric şi vitamina C, un duo imbatabil împotriva îmbătrânirii pielii.
Portocalele sunt fructe bogate în vitamina A, care previne dezvoltarea şi răspândirea bacteriilor şi virusurilor în organism. De asemenea, această vitamină este des utilizată ca ingredient de bază în produsele cosmetice antiacneice, deoarece reduce inflamaţia şi, astfel, îmbunătăţeşte aspectul pielii. Totodată, acidul citric are puternice efecte exfoliante, înlăturând cu succes celulele moarte de la suprafaţa pielii şi micşorând porii, prevenind astfel apariţia acneei.
Ajuta in tratarea racelii de sezon
Este cunoscut faptul ca fructele citrice ofera o doza sanatoasa de vitamina C: 51 mg de vitamina C sunt continute intr-o portocala, un grapefruit are 38 mg, iar o lamaie 30 mg. Cercetarile de specialitate sugereaza ca vitamina C ar putea reduce simptomele si severitatea acesteia.
Sunt bogate in potasiu
Desi majoritatea oamenilor se gandesc la banane, cand vine vorba despre alimente bogate in potasiu, trebuie mentionat ca citricele sunt, de asemenea, o sursa importanta a acestui mineral, importand pentru reglarea nivelului de fluide din organism, precum si a echilibrului de minerale ce ajuta la restabilirea contractiilor musculare. Potasiul regleaza si cantitatea de sare din organism si ajuta la eliminarea sodiului. Consumul de alimente bogate in potasiu ajuta la reducerea riscului de accident vascular cerebral cu 21%, sunt de parere specialistii.
Ne hidrateaza
Atat castravetii, penele rosu, rosiile, cat si fructele citrice au un continut ridicat de apa: o portocala contine 87% apa, iar un grapefruit 88% apa. Consumul de alimente bogate in apa ne ajuta sa avem un organism hidratat care functioneaza in mod corespunzator. Important de mentionat este ca alimentele cu un continut ridicat de apa, produc senzatia de satietate si alcatuiesc o masa saraca in calorii.
Suport clienti Ne puteti suna pentru detalii privind livrarea comenzii sau specificatiile produselor la 0733773227. Programul in care va putem raspunde este: de luni pana vineri: 06.00 - 18.00 Sambata : 06.00 - 14.00
0733773227 livrari@teamfresh.roComparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!